Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αεκ Πασ Γιαννινα / ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 0-1: Νίκη με προοπτική… playoff (vid)

Αεκ Πασ Γιαννινα / ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 0-1: Νίκη με προοπτική… playoff (vid). Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Υπεργραφικό προπαγανδιστικό βίντεο από τον ερντογάν. Ο ανδαλουσιανός τεχνικός συνεχάρη τους ηπειρώτες και δεν δίστασε ακόμη και να κατονομάσει παίκτες που δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Ολεσ οι ειδησεισ για αεκ λαρνακασ εδω. Συνεχής η στήριξη του κόσμου!

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Οι ευκαιρίες με λεό και παντελάκη (vid). «η δουλειά του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να δουλεύει καθημερινά και να βρίσκεται στο 100% περιμένοντας την ευκαιρία του». Live ενημέρωση από το www.aekfc.gr και το mobile application my aek. Για τον πασ γιάννινα και τι ξεχωρίζει:

Super League: Νίκες για ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης - ThessPress
Super League: Νίκες για ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης - ThessPress from www.thesspress.gr
Ο πασ γιάννινα έβρισκε δοκάρια και δια πυρός, ανσαριφάρντ και. Να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι. 10:00συνταξιούχος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με τραύματα από καραμπίνα. Μπορεί ο πασ να δίνει το 100% των δυνάμεών του σε κάθε παιχνίδι, όμως η επιθετική του αδυναμία του στοιχίζει, τουλάχιστον εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Ο αργύρης γιαννίκης τόνισε πως η ομάδα του… Υπεργραφικό προπαγανδιστικό βίντεο από τον ερντογάν. Var πέρασε νικηφόρα η αεκ από τα γιάννενα. «η δουλειά του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να δουλεύει καθημερινά και να βρίσκεται στο 100% περιμένοντας την ευκαιρία του».

Ο χρήστος ελευθεριάδης στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα… γιαννίκης:

Γιαννίκογλου, τζημόπουλος, μπουκουβάλας, γιάκος (71' μανθάτης). 👉 συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε τη φανέλα, που φόρεσε στην παρουσίασή του από την ομάδα μας, ο λιβάι γκαρσία με την υπογραφή του! Υπεργραφικό προπαγανδιστικό βίντεο από τον ερντογάν. Αεκ απόλλων σμύρνης αρης αστέρας τρίπολης ατρόμητος βόλος νπσ λάρισα λαμία οφη ολυμπιακός παοκ πασ γιάννινα παναθηναϊκός παναιτωλικός. Ο κνετ στο 14' είπε «όχι» στον λεό, ενώ στο 22' ο παντελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά αεκ, ο κλάτενμπεργκ τι θα δείξει; Ολεσ οι ειδησεισ για αεκ λαρνακασ εδω. Ο χρήστος ελευθεριάδης στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα… γιαννίκης: «θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, newpost.gr. Τσιντώτας, λαμπρόπουλος, τσιγκρίνσκι, μπακάκης, γκάλο, κονέ, μοράν, λόπες (68' χριστοδουλόπουλος), μασούντ (63' μπακασέτας), λιβάια (90' αϊντάρεβιτς), αραούχο. 10:00συνταξιούχος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με τραύματα από καραμπίνα. Η αεκ ετοιμάζεται για το ματς με τον πασ γιάννινα στο οακα, εν μέσω σημαντικής επικαιρότητας σε πολλά μέτωπα. Var πέρασε νικηφόρα η αεκ από τα γιάννενα.

Αεκ απόλλων σμύρνης αρης αστέρας τρίπολης ατρόμητος βόλος νπσ λάρισα λαμία οφη ολυμπιακός παοκ πασ γιάννινα παναθηναϊκός παναιτωλικός. Η εικόνα του αγώνα η ομίχλη διαλύθηκε, το φεγγάρι έδωσε τη θέση του στον ήλιο, οι προβολείς. Ο κνετ στο 14' είπε «όχι» στον λεό, ενώ στο 22' ο παντελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά αεκ, ο κλάτενμπεργκ τι θα δείξει; Οι ευκαιρίες με λεό και παντελάκη (vid). 👉 συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε τη φανέλα, που φόρεσε στην παρουσίασή του από την ομάδα μας, ο λιβάι γκαρσία με την υπογραφή του!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 0-0 (1') - 11/01 17:17 : aek365
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 0-0 (1') - 11/01 17:17 : aek365 from s2.aek365.org
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, newpost.gr. Να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι. Ο πασ γιάννινα έβρισκε δοκάρια και δια πυρός, ανσαριφάρντ και. Μπορεί ο πασ να δίνει το 100% των δυνάμεών του σε κάθε παιχνίδι, όμως η επιθετική του αδυναμία του στοιχίζει, τουλάχιστον εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Ο αργύρης γιαννίκης τόνισε πως η ομάδα του… 10:00συνταξιούχος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με τραύματα από καραμπίνα. Ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αλέφαντο συνέβη και στις 12 απριλίου 1987, όταν ως προπονητής της αεκ ξυλοκόπησε τον δημοσιογράφο γιώργο βενετούλια, επειδή του είχε ασκήσει κριτική για την απόφασή του να κάνει αλλαγή τον θωμά μαύρο στον αγώνα με τον. Οι ευκαιρίες με λεό και παντελάκη (vid).

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαρά παιδιά στην αεκ και πως το υποδέχεται ο ίδιος:

Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, newpost.gr. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. 10:00συνταξιούχος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με τραύματα από καραμπίνα. 👉 συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε τη φανέλα, που φόρεσε στην παρουσίασή του από την ομάδα μας, ο λιβάι γκαρσία με την υπογραφή του! Η αεκ ετοιμάζεται για το ματς με τον πασ γιάννινα στο οακα, εν μέσω σημαντικής επικαιρότητας σε πολλά μέτωπα. Live ενημέρωση από το www.aekfc.gr και το mobile application my aek. «θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. «η δουλειά του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να δουλεύει καθημερινά και να βρίσκεται στο 100% περιμένοντας την ευκαιρία του». Τσιντώτας, λαμπρόπουλος, τσιγκρίνσκι, μπακάκης, γκάλο, κονέ, μοράν, λόπες (68' χριστοδουλόπουλος), μασούντ (63' μπακασέτας), λιβάια (90' αϊντάρεβιτς), αραούχο. Ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αλέφαντο συνέβη και στις 12 απριλίου 1987, όταν ως προπονητής της αεκ ξυλοκόπησε τον δημοσιογράφο γιώργο βενετούλια, επειδή του είχε ασκήσει κριτική για την απόφασή του να κάνει αλλαγή τον θωμά μαύρο στον αγώνα με τον. Οι ευκαιρίες με λεό και παντελάκη (vid). Να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι.

Οι ευκαιρίες με λεό και παντελάκη (vid). Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, newpost.gr. Ο κνετ στο 14' είπε «όχι» στον λεό, ενώ στο 22' ο παντελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά αεκ, ο κλάτενμπεργκ τι θα δείξει; Υπεργραφικό προπαγανδιστικό βίντεο από τον ερντογάν. Ο ανδαλουσιανός τεχνικός συνεχάρη τους ηπειρώτες και δεν δίστασε ακόμη και να κατονομάσει παίκτες που δεν στάθηκαν στο ύψος τους.

13η Αγ ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1 - YouTube
13η Αγ ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1 - YouTube from i.ytimg.com
Με γκολ οφσάιντ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο τέλος του αγώνα. Ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αλέφαντο συνέβη και στις 12 απριλίου 1987, όταν ως προπονητής της αεκ ξυλοκόπησε τον δημοσιογράφο γιώργο βενετούλια, επειδή του είχε ασκήσει κριτική για την απόφασή του να κάνει αλλαγή τον θωμά μαύρο στον αγώνα με τον. Γιαννίκογλου, τζημόπουλος, μπουκουβάλας, γιάκος (71' μανθάτης). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Τσιντώτας, λαμπρόπουλος, τσιγκρίνσκι, μπακάκης, γκάλο, κονέ, μοράν, λόπες (68' χριστοδουλόπουλος), μασούντ (63' μπακασέτας), λιβάια (90' αϊντάρεβιτς), αραούχο. Η αεκ ετοιμάζεται για το ματς με τον πασ γιάννινα στο οακα, εν μέσω σημαντικής επικαιρότητας σε πολλά μέτωπα. Χάρη σε ένα πέναλτι που δεν. Ο χρήστος ελευθεριάδης στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα… γιαννίκης:

Για τον πασ γιάννινα και τι ξεχωρίζει:

Συνεχής η στήριξη του κόσμου! Ο άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα του απόλλωνα σμύρνης και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πιάνοντας την αεκ, η οποία αγωνίζεται την κυριακή (24/1) στην έδρα του παοκ. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Χάρη σε ένα πέναλτι που δεν. 👉 συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε τη φανέλα, που φόρεσε στην παρουσίασή του από την ομάδα μας, ο λιβάι γκαρσία με την υπογραφή του! Ο κνετ στο 14' είπε «όχι» στον λεό, ενώ στο 22' ο παντελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά αεκ, ο κλάτενμπεργκ τι θα δείξει; Να πάει χωρίς απώλειες στα ντέρμπι. Μπορεί ο πασ να δίνει το 100% των δυνάμεών του σε κάθε παιχνίδι, όμως η επιθετική του αδυναμία του στοιχίζει, τουλάχιστον εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαρά παιδιά στην αεκ και πως το υποδέχεται ο ίδιος: Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αλέφαντο συνέβη και στις 12 απριλίου 1987, όταν ως προπονητής της αεκ ξυλοκόπησε τον δημοσιογράφο γιώργο βενετούλια, επειδή του είχε ασκήσει κριτική για την απόφασή του να κάνει αλλαγή τον θωμά μαύρο στον αγώνα με τον. Η εικόνα του αγώνα η ομίχλη διαλύθηκε, το φεγγάρι έδωσε τη θέση του στον ήλιο, οι προβολείς. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.

Post a Comment for "Αεκ Πασ Γιαννινα / ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 0-1: Νίκη με προοπτική… playoff (vid)"